fbpx
  • Narodnog fronta 54, Novi Sad

  • Radno vreme: pon-pet 6:30 - 12:30

  • Pozovite na: 060 423 54 54

O nama

underline

Znamo i sami koliko posao i radno vreme može da promeni i poremeti navike. Tako smo i mi ustajali kasno, nismo stizali da se posvetimo spremanju hrane, a kamoli zdravim obrocima.

Krenemo na posao, pokupimo neko pecivo i odemo na posao. Hrana koju smo jeli nam je padala teško na stomak, činila nas tromim i manje produktivnim. Uvek smo tražili zdravije alternative ali nije ih bilo lako naći, bar ne na putu do posla.

Onda smo prelomili i odlučili da ustajemo ranije, što je bilo teško i spremamo nama ovsene kaše i žitarice. Nakon 3 godine ovakve ishrane možemo da kažemo da nam ova hrana jako prija i zato smo odlučili da je spremamo i za vas. Po reakcijama naših redovnih kupaca vidimo da je ovo upravo ono što je nedostajalo u našem gradu i srećni smo što smo prvi došli na tu ideju. Zadovoljni smo kako smo izbalansirali ukuse i što smo napravili porcije koje zasite mnoge. Pogledajte u našem meniju šta imamo u ponudi i kolike su porcije, a u delu šta drugi kažu o nama pogledajte kakav im je utisak.

Zašto smo ovde?

Zato što verujemo da ima još mnogo vas koji slično mislite kao mi želeli bismo da zajedno sa nama učestvujete u promenama navika na bolje. Tu ste sa nama da proširimo svest da doručak može da bude i drugačiji, zdraviji, a opet i sit. Naš glavni cilj bio, je da i našim sugrađanima ponudimo jednu bolju, zdraviju opciju za prvi i najbitniji obrok u danu. Uvideli smo da je puno vas koji brinete o sebi i svom zdravlju, vežbate, hranite se zdravije i da na tržištu ne postoji ništa slično. Odlučili smo da krenemo, ne zbog profita (jer da smo o njemu mislili išli bi na nešto proverenije), nego da bismo pokrenuli i druge i dali im dobar primer, konkretne predloge, recepte, ali i opciju da imaju zdrav doručak da pojedu i negde van kuće.

Zato nam je i cilj da naši prizvodi pored ovog našeg lokala budu zastupljeni i širom grada u nekim drugim lokalima (kafićima i prodavnicama zdrave hrane). Pored toga i u drugim gradovima u državi i regionu, krzoz franšize. Samo dobrom distribucijom i svi zajedno možemo uticati da zdravije opcije za doručak budu što zastupljenije i proširenije.

Vaš Kascha tim