Od oktobra smo krenuli sa akcijama kada smo imali sredom besplatnu dostavu za kaše u iznosu preko 500 dinara, naručene direktno u lokalu na naš broj 060 423 54 54 ili instagram dan ranije.

Sada smo odlučili da nastavimo istu tu akciju za sve one koji poruče dan ranije. Besplatna dostava ovog meseca neće biti isključivo sredom, a kada će biti najbolje da pratiš naš instagram profil.

Ono što će biti aktuelno celog meseca novembra jeste dostava po ceni od 100 dinara za poručene kaše u vrednosti od 500 i više dinara. Ova akcija važi ukoliko prilikom poziva kažeš kod: KASCHA500.

Naša misija je da ti obezbedimo zdrav doručak, sitost i energiju za prvi deo dana, a kako to ne možemo kroz tekstove na sajtu, koje mnogo vas dnevno čita, odliučili smo da obezbedimo ovu promo ponudu.

Pored toga tu je i BESPLATNA DOSTAVA za poručene kaše u iznosu od 1.000 dinara i više poručene na naš broj 060 423 54 54.

Vidimo se u našem lokalu u Narodnog fronta 54 ako možete da dođete, a ako ne poručite na 060 423 54 54 ili dan ranije na instagram. 

*Napomena: Sve ove akcije se odnose na teritoriju Novog Sada, a mapa za dostavu je na slici ispod. Takođe ove akcije važe isključivo za poručene kaše preko pomenutih iznosa, a sokići i reload ne ulaze u te iznose. Na prime ako poručite 2 kaše čija je ukupna cena 430 dinara i sokić od 100 dinara cena dostave je po redovnim cenama kurira i nije moguće iskoristiti akciju.
Akcija ne važi za poručene kaše preko sajtova i aplikacija za naručivanje.

Categories: Uncategorized