U ovom blog postu prenećemo vam šta drugi kažu o nama i našim proizvodima, a takođe i koje medije je zainteresovao zdrav doručak i lokal gde mogu da ga pojedu.

Komentare naših kupaca, kao i odgovore na neka često postavljana pitanja možete videti na našem Instagram profilu. Od nedavno smo krenuli i sa video snimcima u kojima dajemo odgovore na ta pitanja i nedoumice sa kojima se najčešće srećemo u lokalu.

Ovde ćemo izdvojiti neke od komentara sa društvenih mreža i Google-a koje su naše mušterije ostavile nakon što su probale neku od naših kaša ili nakon što su isprobale sve. Komentare možete pronaći i na instagram profilu

Naša vizija, da stvorimo zdraviju sredinu i ponudimo jedan drugačiji i zdraviji doručak svojim sugrađanima, je privukla pažnju. Konačno je problem sa kojim su se susretali mnogi “šta zdravije jesti za dučak” rešen. Kod nas mogu da se pojedu samo ovsene kaše i žitarice, proso i heljda, i to je ono što nas izdvaja od mesta gde su ovsene kaše (2-3 varijante) jedna od ponuda pored sendviča, pica i drugih stvari. Mi smo se fokusirali na kaše, to gledamo da iz dana u dan unapređujemo i želimo da gradimo brend. Komentari koje svakodnevno dobijamo i interesovanje medija nam potvrđuju da smo na dobrom putu.

Prvi je preneo Nenad za portal Priče sa dušom i taj tekst možete pročitati na ovom linku.

Blic je preneo njegov članak i to možete videti ovde, a nakon njih i Telegraf Biznis.

Nakon toga se za naše proizvode zainteresovao portal Ekapija i njihov tekst možete pročitati na ovom linku.

Posle toga su nas kontaktirali sa sajta Agromedia i objavili ovaj članak.

Iz časopisa Lepota i zdravlje su želeli da objave jedan recept za slanu kašu, pa smo ovsenu kašu sa rukolom, koju smo imali u ponudi jedne nedelje, podelili sa njihovim čitaocima u štampanom izdanju.

Već dve godine smo tu sa vama. Bilo je i lepih i teških trenutaka, a svakako je i ovo pandemijsko stanje jedno od težih za sve. S obzirom na velik broj mušterija, koji je od početka bio sa nama, i mnogo vas koji ste promenili način ishrane i navike uz nas, mi smo već uspeli. Iako mnogi nisu u prilici da dođu, jer rade od kuće znamo da se hrane zdravije nego pre i hvala svima koji sa vremena na vreme naruče neku od kaša iz naše ponude, da se podsete ukusa.

Imamo viziju, znamo koliko u ovom poslu ima potencijala i zato ne odustajemo. Idemo napred, radimo šta je u našoj moći da naše kaše stignu do svih onih kupaca koji ne mogu da stignu do nas i zato je tu i dostava. Sredom imamo besplatna dostava za naručene kaše u iznosu od preko 500 dinara na teritoriji Novog Sada, a više detalja pogledajte ovde.

Categories: Uncategorized