Konačno, ako niste ranoranilac i nismo vam sve do sada bili usput, naše zdrave osvene kaše možete probati 4. i 5. oktobra na novosadskom noćnom bazaru na Ribljoj pijaci na tezgi 327. Ovde ćete moći da nađete slatke ovsene kaše bez šećera, a razmatramo i opciju da spremimo i slane kaše i žitarice.

Mašina će isto biti i na degustaciji i u prodaji

S obzirom da nećemo spremati kaše na licu mesta, nećemo imati ceo asortiman, već ćemo spremiti par vrsta kaša za degustaciju i prodaju, dok ostale možete probati kao i do sada u našem lokalu u Narodnog fronta 54. Ako vam nismo u komšiluku možete poručiti na 060 423 54 54 i mi ćemo vam poslati na adresu na koju želite. Takođe nas možete nazvati i kaša će vas čekati kada budete došli da je pokupite na našoj adresi.

Ako za vaše kolege i zaposlene želite da obezbedite zdrav doručak posle koga se neće osećati tromo i uspavano, već biti produktivni i orni za rad, možete nas kontaktirati putem kontakt forme ili na telefon i dogovorićemo se oko svih detalja.

Kalimere će sigurno biti tamo za prodaju

Hteli smo da se pojavimo i ranije na noćnom bazaru i kombinovali kako da se uklopimo sa doručkom tamo, a onda smo shvatili i saznali da neki koji ne mogu da pojedu celu našu porciju ostave za večeru.

Ono što mi imamo na meniju možete videti na stranici meni.

Categories: Događaji, Zdrave navike